Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Lets do IT!  Hogyan élvezheted az új tudásod? Nyomtatás E-mail
Írta: Sas Erika, Csordás Csilla   
2017. december 15.
ImageEgy sikeres pályázatnak köszönhetően közös pályaorientációs programot indít az Echo Innovációs Műhely és az Alba Innovár – Digitális Élményközpont. A 9-10. osztályos diákokat megszólító „Let’s do IT! – Hogyan élvezheted az új tudásod” projektet 45.000 USD/11,6 millió forinttal támogatja az Arconic Alapítvány. Az összeget jelképező csekket ünnepélyes keretek között adták át az Alba Innovárban.
Tovább...
 
Elkészült a Pozsonyi út alsó szakaszának felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2017. december 15.
ImageHatáridőre elkészült a Pozsonyi út alsó szakaszának teljes felújítása a Berényi út és a Fiskális út közötti szakaszon. Az építkezés során két új gyalogos-átkelőhely, új járdaszakaszok és kerékpársávok is épültek. Október 6-án kezdték a felújítást és naponta 60-80 ember dolgozott azon, hogy határidőre elkészüljenek.
Tovább...
 
Advent harmadik hétvégéje a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. december 15.
ImageAdvent harmadik hétvégéjén a csodálatos fényekkel kivilágított Belváros karácsonyi készülődésre várja a családokat, baráti társaságokat, kicsiket és nagyokat. Zenével, mesékkel, játékkal, kézműves foglalatosságokkal töltődhetünk szombaton és vasárnap is. A programokra mindenkit szeretettel várnak!
Tovább...
 
Székesfehérvár 2020-ban Egyetemi Világbajnokságot rendez Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna, Somos Zoltán   
2017. december 14.
Szimbolikusan a székesfehérvári First Field-en erősítette meg dr. Cser-Palkovics András polgármester és Boda Gábor, a MAFSZ elnöke, hogy egy sikeres pályázatot és kedvező döntés követően immár biztos: 2020-ban Székesfehérváron rendezik meg a sportág egyetemi világbajnokságát.
Tovább...
 
Térköves járda épült a Béke téren Nyomtatás E-mail
Írta: Molnár Artúr   
2017. december 14.
Szilárd burkolatú járda készült a Lövölde utca Deák Ferenc utca - Erzsébet út közötti szakaszával párhuzamosan, az orosz katonatemető mellett. Az eddig vörösmurvás sétányt váltotta fel a Deák Ferenc utca és a Lövölde utca csomópontjában korábban kiépített járdához is kapcsolódó térköves járdaszakasz.
Tovább...
 
Jég veled Fehérvár! - Megnyitott a Kori Liget Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 14.
ImageA tél egyik legszenzációsabb fehérvári attrakciójaként ismét megnyitotta kapuit a Kori Liget a Zichy ligetben. A Zenepavilon környékén közel 800 négyzetméternyi jégfelület áll a sportolni vágyó gyerekek és felnőttek rendelkezésére a tervek szerint február végéig. Óvodás és iskolás csoportok továbbra is térítésmentesen használhatják a pályát hétköznap délelőttönként.
Tovább...
 
Turizmus és vendéglátás alapszak indul Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 14.
ImageÚj alapképzési szakot indít szeptembertől a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán. A Turizmus és vendéglátás alapszak nappali képzésben és duális formában lesz elérhető a hallgatók számára.
Tovább...
 
66 kisiskolást ajándékoztak meg "Fehérvár Angyalai" Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. december 14.
ImageAz Arany János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és EGYMI 66 tanulója vehette át idén a város ajándékát. A nyolcadik éve megrendezett "Fehérvár Angyalai" jótékonysági rendezvényen az ajándékok mellett vidám műsorral és süteménnyel is kedveskedtek a gyerekeknek.
Tovább...
 
Hogyan válassz karácsonyfát? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 13.
ImageVágott vagy gyökeres? Nordmann, luc, vagy ezüst? Élő vagy műfenyő? Karácsony környékén sokakat foglalkoztatnak ezek a kérdések. Aki már rutinos a fenyővásárlásban, és határozott elképzelései vannak e témát illetően, az nyugodtan lapozzon. Aki viszont kíváncsi arra, hogy melyik típusnak milyen előnyei/hátrányai vannak, és szívesen megnézné kedvenc élő csúcsdíszemet is, az bátran olvasson tovább!
Tovább...
 
Természetes kedélyjavítók - 2. rész Nyomtatás E-mail
Írta: Galenus   
2017. december 13.
ImageLegutóbb a nyugtalanság, szorongás, fokozott aggódás, idegi feszültség, (el)alvászavarok és tartósan rossz hangulat ellen ajánlottunk gyógynövényeket Olvasóink számára, most pedig folytatjuk a sort...
Tovább...
 
Advent a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2017. december 13.
ImageMaratoni alkotó hétvégére készülnek a fehérvári kézművesek december 16-17-én a Rác utcai Kézművesek Házában és a szemközti Mesterségek Házában. Több szervezet összefogásának köszönhetően, a legkülönfélébb kézműves technikákkal és alapanyagokból készíthetnek a résztvevők ajándék- és dísztárgyakat, ünnepi használati tárgyakat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1021 1022 1023 1024 1025 1026 1027 1028 1029 1030 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11221 - 11231 / 20480